19. 8. 2024   PhDr. Vojtěch Bednář

16. října 2024 se v Pražském prostoru Broomlovka uskuteční 2. ročník konference Manažerské etudy. Těšit se můžete na téma „Restartování růstu“.

Jak restartovat růst? Tato otázka v současnosti trápí řadu firem a proto jsme se rozhodli z ní učinit hlavní téma druhého ročníku konference Manažerské etudy, kterou pořádá Firemní sociolog společně s Interim manažerem Petrem Ševčíkem.

O růstu a o tom, jak ho dosáhnout budou mluvit lidé se zkušenostmi v managementu, řízení firem a práce s lidmi. Na setkání s vámi se těší řečníci Zdeněk Lenoch, Tomáš Lánský, Petr Ševčík, Jaroslav Homolka a Vojtěch Bednář. Součástí konference bude diskuse a výměna názorů a zkušeností.


Konference se koná pod záštitou Hospodářské Komory České republiky. Partnery konference jsou Komora Projektových Manažerů, Česká Asociace Interim Managementu, DoToho a Business Institut.


Srdečně vás zveme na setkání nad aktuálním a náročným tématem a těšíme se na vaše vlastní zkušenosti. Manažerské etudy se uskuteční dne 16.10.2024 od 9:00 v prostoru Broomlovka v Praze 4.  

Více informací o konferenci najdete na oficiálních stránkách akce. Pokud vás zajímá, jak Manažerské etudy vypadaly v roce 2023, můžete si zde otevřít online galerii.

Chcete přijít? Zaregistrujte se v tomto formuláři! (konferenční poplatek je 1 800 Kč).

Přejeme vám hezký den a těšíme se na setkání s vámi.

 

Přihlásit odběr na LinkedIn

PhDr. Vojtěch Bednář

PhDr. Vojtěch Bednář

Specializuji se na otázky vedení, motivování, řízení lidí ve firmách, vytváření a udržování firemní kultury. Pracuji s manažery a vedoucími pracovníky na všech úrovních a pomáhám jim pracovat s lidmi. Efektivně, smysluplně a přátelsky.

více o autorovi
články autora

Mgr. Petr Hlušička

Mgr. Petr Hlušička

Odborný psycholog zabývající se především aplikovanou psychologií v oblasti lidských zdrojů.

více o autorovi
články autora

PhDr. Jan Drahoňovský

PhDr. Jan Drahoňovský

Psychologické poradenství v rámci firmy i osobního života, školení, semináře

Témata: Komunikační pasti a bariéry, přesilové hry a manipulace, stresové zatížení, propojení práce a osobního života, existenciální dilemata apod.

více o autorovi
články autora

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Mgr. Jakub Oliva, LL.M.

Jako advokát s výlučnou specializací na pracovní právo jsem s našimi klienty absolvoval nespočetně kontrol ze strany inspekce práce, stejně tak jako mám za sebou nepřeberná jednání s odborovými organizacemi a soudní řízení týkající se pracovního práva (pracovní úrazy, nemoci z povolání, odstupné, neplatné výpovědi a okamžitá zrušení, spory z kolektivních smluv, diskriminace, náhrada škody aj.).

více o autorovi
články autora


© 2024 Firemní sociolog | ISSN 1805-6520

Today 335

Yesterday 326

Week 335

Month 2115

All 2115

Currently are 55 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions